???

2009.03.03. 23:19

Milyen videoklipet ne készítsünk?
(mi zajlik Japánban?!) A legjobb az, amikor megpróbálnak angolul beszélni. Mondjuk igazából én a gésásra kifestett szamurájpasit nem tudom értelmezni. Mégis mit gondoltak?!
(Ja és amúgy fárasztó egy pöppet, de egyszer nézzétek végig. Megéri.)
 

 


                                                                                         8)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ahetedikterem.blog.hu/api/trackback/id/tr64978671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kidli 2009.03.04. 11:25:08

és tudod mi a vicces? az,h ők ezt valszeg komolyan is gondolták, és halál elégedettek voltak a fejükkel :D

Kesely 2009.03.04. 12:05:23

Teljesen érthető ami Japánban zajlik.A magyarázat egyszerű:Japánban már rég nem japánok vannak hanem elfoglalták az Ufók.A sziget miután egy törésvonalon húzódik, így is úgy is elsüllyedt volna.Ezt felgyorsították és már itt is vannak.Most próbálnak beilleszkedni...:)

vakond for vendetta 2009.03.04. 20:17:14

Ez a video teljesen egyértelmű, átgondolt, tökéletes. A japánokra leggyakrabban használt jelző, miszerint nem normálisak,igaz. Még szerencse, hogy eme másik életforma (utalás Keselyre) mutatja meg nekünk, hogy lehet mindig mindent MÁSként is csinálni és abból nem származik semmi rettentő, SŐT! :))
süti beállítások módosítása