Ja..

2009.09.10. 23:08

Érdekes eset esett meg ma velem.
Elvileg holnapra kellett volna kész lennie a nyári rajz-házimnak. Na persze ebből egyet sem rajzoltam meg. Ma délután csináltam meg egy részét, majd feladtam. Átsuhant az agyamon, hogy "na tessék, megint nem csináltam meg a nyári házimat rajzból, ejnye..."- aztán közvetlenül utána az is, hogy: "nembaj, majd jövőre rendesen megcsinálom időben". 
 Ja...
Az nem lehet. Jövőre nem ide fogok járni. Nem lesz nyári házim, és nem lesz félévi teregetés. És nem lesz rajzóra, és NagyZ sem, akin röhöghetünk, és nem lesz sütizés Dréherrel, és többet nem ülünk majd a folyosón.
Jövőre egész más lesz minden. Nem leszek gimnazista. Jó esetbe egyetemre járok majd, rossz esetben nem, de gimnazista soha többé nem leszek.
És akkor először értettem meg igazán, hogy jövőre tényleg vége.
¤¤¤

A bejegyzés trackback címe:

https://ahetedikterem.blog.hu/api/trackback/id/tr141374175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kesely 2009.09.12. 23:42:43

Minden vég, egy valaminek a kezdete.Ha kilépsz egy ajtón,mindig belépsz egy ajtón valahová.A változás mindennek a lényege és értelme.És ami látszólag elmúlik, az igazából veled együtt folytatódik.Így leszel egyre több és több,jobb vagy rosszabb.Te vagy az óvoda,az általános,a gimnázium.Míg te vagy azok is vannak veled,benned,általad.
Úgyhogy fel a fejjel,szomorkodásra semmi ok!!:))

Kesely 2009.09.12. 23:46:09

Az élet megy tovább,várnak új kalandok...!!:))
süti beállítások módosítása