Mi az öröm?

2009.05.18. 21:55

 Azt hiszem az igazi öröm sok fajta lehet. Az egyik legigazabb szerintem az, ha valaki más, például egy barátod sikerének tudsz őszintén örülni. Erre sajnos kevesek képesek...8(
 Aztán van amikor már annak is tudsz örülni, ha mondjuk hosszú idő után végre vettél egy új tusfürdőt, és nem a régi vacakokból kell kirázogatni a maradékot. (Ez velem számtalanszor előfordul.) Bizony, ennek is nagyon lehet örülni 8)
 Na és a kedvencem. Amikor semmi konkrét okod nincs rá, csak örülsz és kész. Mész az utcán, élvezed a napsütést, a szellőt, a virágillatot, a kék eget, és boldog vagy.
Nem tudod miért. Talán mert ilyenkor eszünkbe jut hogy nem is olyan rossz élni.
Mindenesetre nagyon jó.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ahetedikterem.blog.hu/api/trackback/id/tr41130421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kesely 2009.05.21. 15:57:59

Igazi öröm még, egy fáradt nap után,végre hazaérni és agyondögönyözni Arzenált, a gyönyörűséget és pihe-puha illatorgiát.:P
süti beállítások módosítása