Donald Kacsa Viccek

2009.09.05. 19:03

Ez az új bejegyzés-sorozat egy rég megvalósulni vágyó cuccos volt. Nővérkémmel már egy ideje tervezzük, így most íme véghezviszem a dolgot.
A magyarázat a következő.
Kiskorunkban sokszor megvettük a jó öreg Donald Kacsa magazint. Ebben nemcsak képregények voltak, hanem mindig volt benne1-2 oldalnyi ún. "Viccek, tippek, trükkök". Itt elvileg érdekességeket, vicces eseteket, kísérleteket mutattak be. Azonban még gyerekként sem voltak ezek túl nagy számok. Kábé olyanok, hogy: 
 "Gondoltad-e, hogy nem mindegyik madár tud repülni? Bizony, ilyen például a pingvin, és a strucc."
Azért ez 6 évesen sem túl meglepő. De a legjobbak: a viccek. Volt egykét jó eleinte, de a többi....háát, hogy is írjam le? Szerintünk a legtöbbet a szerkesztők találták ki. Éshát olyan is. A legrosszabb amikor még a szándékot sem értem; ebben mit szántak viccesnek?

Tehát időről időre megajándékozlak titeket egy DKV-cel. Ne értsétek félre, dehogy gondolom hogy nevetni fogtok rajta. Max azon, hogy milyen szar.

A mai napi adag:

         -Inkább hordjunk zoknit, mint hagyjuk, hogy a cipő feltörje a lábunkat.
         -A hét tanácsa: a pincében nemcsak sört érdemes tartani.
         -Mi az? Nagy, szürke, és imádja a pizzát. Olasz elefánt.

Ugye hogy páralan a maga nemében?8)

A bejegyzés trackback címe:

https://ahetedikterem.blog.hu/api/trackback/id/tr641362402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása