Strandkaland

2009.07.02. 12:46

 Nemrég elkocogtam egy jó kis strandolásra. Hát mit is mondjak? Először is pofátlanul soknak találom az árakat, röff. Meg az is elég smucigság, hogy a diák 14 évesig volt érvényes. Ezt a surmóságot, bassz!
 Eddig legalább a diákon lehetett spórolni, már azon sem. Oké, nagy nehezen bevergődök, bérlek egy kabint (+300 Ft), és átöltözök.
 Na, gondoltam innentől már jó lesz. Hát nem. Amikor végigmegyek a kis utacskán, ami a medencékhez vezet, pasik és p*csák egyaránt úgy mérnek végig, mint a friss húst. Gondolom királynői méreteim dúlták fel őket. Na ezen begurultam. És ez csak a kezdet.   Ezután jöttek a kis pöcsök, akik direkt a fejemre ugráltak a medencébe, a rámenős hvcs-ék, akik bénacsajozós szöveggel próbálkoztak, és még sokan mások.
Érdemes ám strandra menni...inkább maradok a jó kis pocsolyafürdőmnél, ott legalább nem néz ki senkisem.
Töff.
 

Szerző: -Pigazus-

1 komment

Címkék: strand pigazus

A bejegyzés trackback címe:

https://ahetedikterem.blog.hu/api/trackback/id/tr371221993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kesely 2009.07.23. 23:33:25

Röfi! töpi lesz belőled, ha íly sokáig olvadozol a napon...:P
süti beállítások módosítása