Good day, sunshine!

2009.04.02. 17:34

 Ma szokás szerint egy csöndes utcán battyogtam hazafele jövet, és rájöttem valamire.
Arra, hogy a napfénynek hangja van. (Nem csak íze, ha-ha...bár ezt csak azok értik akik látták a filmet:D) Na, de most komolyan, próbáljátok csak ki. Kell hozzá egy csöndes utca, ahol nincs semmi zavaró tényező, továbbá te magad 8) Csak menj ki a napra huzamosabb ideig.
 Na persze lehet hallani majd akkor is egy csomó mindent, például madárcsicsergést, szellő hangját, távoli zajokat elmosódva, ez természetes. De amikor már elborítanak a nap sugarai, és már érzed a melegét, akkortájt felfedezheted, hogy van hangja. Nem is hang, inkább rezgés, vagy hullám. Mint valami nagyon mély frekvenciájú hang, amit nem is hallasz, csak érzed. Egyszerűen csak ott van, és kész. A legjobb, ha nem is mozogsz, hanem mondjuk kiülsz a napra. Próbáld ki, tök jó.
 Utánanéztem, és persze tudományosan tökéletesen nagy hülyeség az elméletem, de állítom, csak azért, mert még nincs felfedezve...szóval kísérletező kedvű fizikusok, hajrá 8)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ahetedikterem.blog.hu/api/trackback/id/tr541042223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

la chica 2009.04.10. 15:15:04

igen, de illat is van, nem csak íze és hangja :)
süti beállítások módosítása