Viva Caligula!

2009.09.23. 19:12

Na, emberek, ezennel megosztom veletek életem egyik legkedvencebb játékát. A legjobb bnne, hogy abszolúte ingyenes, netes játék, és mégis piszok jó.
 Az alapsztori: te vagy Caligulával (lásd "Híresen elvetemültek" sorozatomban ki is ő), és a lényeg hogy mindenkit lemészárolj 8) Ezt egyre több fegyverrel tudod megtenni, ahogy halad a játék. És ez egyben a második cél: összegyűjteni az összes fegyvert.
 Ehhez semmi extrábbat nem kell tenned, csupán menni-menni, aztán majd megtalálod mindegyiket. A fegyverek a billentyű különböző gombjai(csak a betűk), mindegyik fegyvernek a kezdőbetűje (pl.: 's'=sword). Jobb oldalt az ablakon van egy térkép, amelyik kijelzi hogy eddig hol jártál. Amikor mindet összegyűjtötted, vissza kell menni a főtéri fürdőépületbe. De ez úgyis csak rohadt sokára fog sikerülni.
 A legjobb benne a kis düh-csík oldalt. Ha sok embert irtogatsz, vagy iszol/eszel (ezek edényekben vannak, és össze kell őket törni), akkor felmegy az oldalt látható düh csíkod a maximumra. És olyankor egy ideig sokkal erősebb leszel és cuki dolgokat tudsz csinálni.
 Nade ennyi elég is, úgyis bele kell jönni. Sajnos ennél nagyobb képbe nem találtam, de remélem így is élvezhető. Ha esetleg teljes pompájában akarnátok játszani:
 

http://games.adultswim.com/viva-caligula-adventure-online-game.html
 

És íme:

 

More Games at arcadecabin.com | Cool Generators

A bejegyzés trackback címe:

https://ahetedikterem.blog.hu/api/trackback/id/tr581402491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása